Dobro došli.  Užice: 031/525-450  

Korpa

0 stavki Ukupno : 0,00 Дин.
Vaša korpa je trenutno prazna!
Product update

Asortiman

 

POLITIKA  I  PRIVATNOSTI

Ovom politikom privatnosti uređuje se način na koji FREETIME-RIBOLOV.COM, prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu “Korisnik“) preko sajta FREETIME-RIBOLOV.COM Ova politika privatnosti se odnosi na Sajt i sve kanale povezane sa njim.

Lični identifikacioni podaci

FREETIME-RIBOLOV.COM prikuplja lične, identifikacione podatke od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se, kada Korisnici posećuju naš Sajt, registruju na Sajtu, prijavljuju se na newsletter, popunjavaju formular, a u vezi sa drugim aktivnostima i uslugama koji su dostupni na našem Sajtu. Korisnicima se prema potrebi mogu tražiti ime, prezime, adresa stana, e-mail adresa, broj telefona. Korisnici mogu posetiti naš Sajt anonimno. FREETIME-RIBOLOV.COM prikuplja lične informacije od Korisnika samo ako nam Korisnik dobrovoljno dostavi takve informacije. Korisnici uvek mogu odbiti da lično pruže identifikacione informacije, osim što u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke aktivnosti na Sajtu.

Identifikacioni podaci koji nisu lične prirode

FREETIME-RIBOLOV.COM ima pravo prikupljanja identifikacionih podataka o Korisniku koji nisu lične prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa Sajtom. Ne-lični identifikacioni podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje na našem Sajtu, kao što je operativni sistem, Internet provajder koji koriste i druge slične informacije.

Gde čuvamo Vaše podatke

Podatke o ličnosti prikupljamo i čuvamo u okviru email liste (baze podataka).

Kako koristimo prikupljene informacije

FREETIME-RIBOLOV.COM može prikupljati i koristiti lične podatke Korisnika u sledeće svrhe:

 • Da poboljša svoje usluge
  • Informacije koje prikupljamo nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve korisničkoj službi i podršci.
 • Za personalizaciju iskustva korisnika:Možemo koristiti informacije da shvatimo kako naši Korisnici (kao grupa) koriste usluge i resurse koji se nalaze na našem Sajtu. Da unapredimo naš Sajt. Možemo koristiti povratne informacije koje navedete za poboljšanje naših proizvoda i usluga.
 • Da bismo pokrenuli promocije, takmičenja, istraživanja ili druge funkcije Sajta
  • Slanje Korisnicima informacija koje su pristali da prime, o temama njihovog interesovanja.
 • Da bismo poslali periodične e-poruke

Možemo koristiti e-mail za slanje informacija o ispravkama i novinama na Sajtu. Takođe se može koristiti kao kanal komunikacije da odgovorimo na Korisnikove molbe, pitanja i/ili druge zahteve. Ako Korisnici odluče da se opredele za našu mailing listu, oni će dobiti e-poruke koje mogu da uključuju vesti kompanije, informacije o novim ponudama, proizvodima ili uslugama, itd. Ako u bilo kom trenutku Korisnik želi da se odjavi od prijema buduće e-poruke, uključili smo detaljnu odjavu na dno svakog e-maila.

Kako štitimo informacije

FREETIME-RIBOLOV.COM usvaja prikupljanje podataka, skladištenje i obradu i sigurnosne mere za zaštitu od neovlašćenog pristupa, promena, obelodanjivanja ili uništavanja ličnih informacija, korisničkog imena, lozinke, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na našem Sajtu.Sajt je u skladu sa uredbom GDPR u cilju stvaranja što povoljnijeg i sigurnog ambijenta za Korisnike.

Deljenje ličnih podataka

FREETIME-RIBOLOV.COM ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Korisničke lične identifikacione podatke drugima.

 

Prava Korisnika

U skladu sa GDPR regulativom Korisnik ima pravo:

 • da dobije potvrdu u vezi sa obradom ličnih podataka;
 • pristupa svim ličnim podacima koje Sajt prikuplja;
 • na ispravku ličnih podataka u slučaju greške;
 • na zahtev prekida obrade ličnih podataka;
 • na brisanje svih prikupljenih ličnih podataka;
 • na zahtev za prenos ličnih podataka drugom pružaocu usluge.

Sva vaša prava možete ostvariti ako nas kontaktirate na:

Nemanjina 14/a 31000 Užice 031/525-450 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnost je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, 011/3408-900, Republika Srbija,Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Promene u politici privatnosti

FREETIME-RIBOLOV.COM  ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vreme. Kada to učinimo, mi ćemo revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice i poslati vam e-mail. Preporučujemo Korisnicima da s vremena na vreme provere ovu stranicu za bilo kakve promene. Da ostanu informisani o tome na koji način štitimo lične podatke koje prikupimo. Saglasni ste i prihvatate da je Vaša odgovornost da pregledate ovu politiku privatnosti periodično i postanete svesni modifikacija.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog Sajta, prihvatate ovu politiku. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molim Vas da ne koristite naš Sajt. Korišćenje Sajta nakon objavljivanja promena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvatanje tih promena.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovom politikom privatnosti, prakse Sajta ili vašom interakcijom sa ovim Sajtom, kontaktirajte nas na:

FREE-TIME
www.freetime-ribolov.com
Nemanjina 14/a
3
1000 Užice, Srbija

tel: +381 (0)31 525450
e
mail: prodaja@freetime-ribolov.com

Ovaj dokument je poslednji put ažuriran 25.04.2021.

 

 

 

 

 

Prijavite se na našu mail listu i budite u toku sa akcijama!

Pratite nas